Selectie turnen

1e Districtswedstrijd Individueel en Teams 20 november Team E TurnAround A

Op zondag 20 november nam Team A deel aan de teamwedstrijd. Dit team bestaande uit Qiara, Indra, Genesis, Tyske en Esmeralda startten bij vloer. Indra liet na een nette vloeroefening het beste cijfer van de jeugd noteren. Qiara startte met een goede vloeroefening maar kwam helaas met haar laatste serie, de overslag gevolgd door salto ten val. Genesis liet ook van zich horen en noteerde bij de junioren het beste vloercijfer. Tyske liet een nette oefening zien. Esmeralda sloot met haar vloeroefening heel sterk af. Zij liet het aller hoogste cijfer noteren een 11.900.

Hierna volgde de sprong. Dit team heeft wat moeite met sprong. Iedereen ging er duidelijk voor en Indra liet met haar sprong het 2e cijfer noteren.

Vervolgens op naar de brug. Tyske zat helaas niet helemaal in de wedstrijd en liet wat punten liggen door haar vallen. Genesis en Indra lieten een nette oefening zien. Qiara liet van zich horen en na een sterke oefening kwam daar het 2e cijfer uit. Esmeralda noteerde het eerste cijfer.

The Best For Last…helaas was dat niet van toepassing. Geen enkele turnster uit dit team is op de balk blijven staan. Vooral de pirouette met zenuwen is niet te doen. Helaas maar een volgende keer beter!

Als afsluiter de prijsuitreiking…Team A werd 2e met 123.566!

Naast de teamuitreiking werd ook een individuele uitreiking gedaan. Indra mocht bij de jeugd de bronzen medaille in ontvangst nemen. Qiara werd 7e.

Bij de junioren werd Genesis 5e en Tyske 9e. Esmeralda werd bij de senioren verdienstelijk 1e.