Neem contact met ons op!

Vragen over turnen, de lessen, inhoud van de lessen, wedstrijden e.d. kunnen altijd gesteld worden.

TurnAround
Rivium 1e straat 58
2909 LE Capelle aan den IJssel
secretaris@turnaround-capelle.nl

2 + 12 =

Meest gestelde vragen

Kan ik een proefles volgen?

Natuurlijk! Kijk bij ons lesrooster om te zien welke locatie voor u het beste uitkomt. U kunt zonder dat vooraf te melden naar de desbetreffende les gaan en twee gratis proeflessen volgen. 

Wat is de hoogte van de contributie?

Alle informatie over de contributie kunt u vinden op de pagina lidmaatschap.

Hoe word ik lid?
Na de twee gratis proeflessen krijgt u van de trainer of trainster een inschrijfformulier dat u ook weer bij hem of haar inlevert. Dit is het enige dat u hoeft te doen om lid te worden.
Hoe schrijf ik mij uit?

Uitschrijven kan uitsluitend via het uitschrijfformulier.

Waar is de dichtstbijzijnde les?

Om te zien welke les het dichtst bij u in de buurt is kunt u kijken bij ons lesrooster. Hier staat via google maps aangegeven waar de gymzalen van onze lessen zich bevinden. 

Wanneer is het vakantie van turnen?

In juli en augustus is het bij TurnAround zomervakantie en wordt er geen les gegeven. Voor de rest van de vakanties houdt TurnAround de basisschoolvakanties in Capelle aan den IJssel aan. Ook op feestdagen is er dus geen gymles. Let op: de vakanties voor de selectie en rhönrad kunnen afwijken! 

Wat moet ik aan tijdens het turnen?

Een turnpakje of makkelijk zittende kleding. Op de pagina lidmaatschap vindt u meer informatie over ons (recreatie)verenigingspakje. Verder zijn schoenen met witte zolen en turnschoentjes toegestaan. Turnen op blote voeten kan uiteraard ook (op sokken turnen is niet toegestaan).

Hoe vraag ik sportsubsidie aan?
Op de website van de gemeente Capelle kunt u zien of u in aanmerking komt voor sportsubsidie en hoe u dat kunt aanvragen.
Share This