Nieuws, TurnAround vereniging

Corona maatregelen n.a.v. de persconferentie 2 november.

Vanaf zaterdag 6 november gelden er weer een aantal corona maatregelen en het coronatoegangsbewijs op meer plekken in Nederland. Dat maakten demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge bekend. Dit heeft consequenties voor TurnAround op het gebied van georganiseerde sport voor zowel deelnemers als publiek.

Alle maatregelen kan je vinden op de site van Rijksoverheid:

Besmettingen moeten omlaag, passende maatregelen nodig
Nieuwsbericht | 02-11-2021 | 19:11

De consequenties voor de lessen van TurnAround zijn als volgt;

Voor de lessen met leden onder de 18 jaar geldt;

  • Ouders en verzorgers mogen de binnensportlocaties niet in. In principe mogen ouder en verzorgers naar binnen als hun coronatoegangsbewijs en ID-bewijs is gecontroleerd door de trainer via de CoronaCheck Scanner app. Maar aangezien deze tijd dan af gaat van de turntijd en we steeds toezicht moeten houden hebben we dit besloten.
  • Er zullen voorlopig geen kijklessen zijn.

Voor de lessen met leden boven de 18 jaar geldt;

  • Ben je 18 jaar dan wordt in deze les je coronatoegangsbewijs en je ID-bewijs gecontroleerd. De trainer zal via de CoronaCheck Scanner app je coronatoegangsbewijs controleren met je ID-bewijs. Is alles in orde dan kan je de les volgen. We streven naar een snelle doorstroom zodat er zo min mogelijk tijd van de turntijd af gaat.

Wij begrijpen dat dit vervelend is. Maar helaas moeten we deze richtlijnen volgen. Hopen dat de maatregelen van korte duur zijn en de corona cijfers snel weer dalen.