TurnAround Capelle is erkend als leerbedrijf SBB leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we stagiaires mogen opleiden van MBO sportopleidingen, niveau 2, 3 en 4 en stage voor Middelbaar onderwijs.

Wij bieden de student een veilige en gezellige leeromgeving die aansluit bij zijn of haar opleiding. De student oefent het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. De werkzaamheden zijn o.a. lesgeven, assisteren, hulpverlenen, lesindeling maken, coördineren wedstrijden,  organiseren van wedstrijden / evenementen etc. Hier komt een stukje veiligheid bij kijken, denk hierbij aan materiaalkeuze en hygiëne. Daarnaast loop je veel mee met de begeleiders om het reilen en zeilen binnen de vereniging te ervaren. Je biedt met veel plezier veel ondersteuning aan de begeleiders en turnsters/turners.

Ben jij eerlijk, open en heb je interesse voor de sport en wil je met veel zin en plezier een stage aangaan, laat het dan snel weten.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Ook geschikt voor zij- instromers.

De opleidingen waarvoor wij erkend zijn:

  • Medewerker sport en recreatie niveau 2
  • Sport- en bewegingsleider (25415) (Niveau 3)
  • Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) (Niveau 4)

Op de website www.stagemarkt.nl kunnen studenten onze beschikbare stageplaatsen en leerbanen zien.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met een van onze praktijkopleider via het contact formulier.

Joyce Hagenaar