JUMBO-sportplaatjes
Nieuws, TurnAround vereniging

JUMBO-sportplaatjesverzamelalbum met TurnAround. Zorg dat jij er ook in staat!

Beste leden, we gaan iets heel leuks doen. TurnAround is uitgenodigd om mee te doen aan een super leuke actie: Sportplaatjes-actie JUMBO Koperwiek te Capelle aan den IJssel, Koperwiek 35.

JUMBO supermarkt in winkelcentrum Koperwiek te Capelle aan den IJssel gaat samen met TurnAround een plaatjesactie starten. De leden van TurnAround zijn dan de helden waarvan een plaatje te sparen valt. In het najaar kan je 8 weken lang een set TurnAround plaatjes krijgen bij iedere €15 aan boodschappen bij Jumbo Koperwiek. Deze plaatjes kunnen verzameld worden in een speciaal voor de actie en voor jullie vereniging ontwikkeld verzamelalbum.

De sportplaatjesactie zal na de herfstvakantie van start gaan. Voor die tijd, of eigenlijk zelfs voor 6 september, moeten alle leden van onze vereniging op de foto worden gezet voor een eigen sportplaatje. Waarmee uiteindelijk een supermooi verzamelalbum van onze vereniging wordt gemaakt. Super gaaf dus! JUMBO Koperwiek te Capelle aan den IJssel heeft voor elk lid die in het album staat een eigen album, want jouw foto staat dan op de voorkant!

Bekijk hier het fotografie schema. Hierbij willen we iedereen oproepen om naar de fotosessie te komen. Doe je TurnAround vereniging turnpakje, selectie turnpakje of je mooiste turnpakje aan.

Het is geen verplichting om mee te sparen met deze sportplaatjesactie, maar we hopen wel dat alle leden met hun foto in het boek opgenomen willen worden, zodat we een mooi verenigingsalbum hebben van alle groepen (peuters, meisjes, jongens, volwassen en de trainers). Het album wordt ingedeeld per lesgroep, er wordt ook een groepsfoto gemaakt. Dus zorg dat jij er ook in staat!

Toestemming AVG

Om een verzamelalbum van onze geweldige vereniging te maken hebben we jullie toestemming nodig voor het gebruik van alle foto’s waar jij herkenbaar op bent. Sinds de AVG-wetgeving van kracht is gegaan staat jullie privacy centraal. Het enige wat jij (indien je 16 jaar of ouder bent) of jouw ouders hoeven te doen is eenmalig toestemming geven via de volgende link: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/Turnaround 

Vul de AVG in vóór 10 september 2021. Zonder toestemming kan het sportplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan. Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen. De AVG toestemming is alleen voor het JUMBO-verzamelalbum! (dus niet voor andere activiteiten van TurnAround)

Vul bij team deelnemer het volgende in: Locatie / dag en tijdstip

Bijvoorbeeld; 

 • Berliozstraat / Woensdag 16:00-17:00
 • Dorus Rijkersrede / Maandag 17:30-18:30
 • Maria Daneelserf / Maandag 18:00-19:00
 • Voor de selectie: Rivium / Selectie en dan je geboortejaar bijvoorbeeld; Rivium / Selectie2010
Voorbeeld team deelnemer

Schema fotografie

Bekijk het Fotografie schema wanneer jij op de foto kan gaan.

Je zult ongetwijfeld begrijpen dat het maken van foto’s voor alle leden een enorme administratie en verwerking betreft. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent! Zodat we een foto kunnen maken van alle leden in de groep, de trainer en een groepsfoto. Doe je TurnAround vereniging turnpakje, selectie turnpakje of je mooiste turnpakje aan.

Voorbeeld sportplaatje

Sponsoring / adverteren

In dit verzamelalbum is ruimte voor het plaatsen van advertenties. Dit kan op verschillende manieren. Za kan je voor slechts €50,- een logo plaatsen op de groesples pagina / teampagina (hier kunnen meerdere logo’s komen). Of een advertentie ruimte op 1 van de 4 advertentie pagina’s in het verzamelalbum. Voorbeelden van tarieven voor advertenties en sponsorlogo’s:·       

 • 1/1 Pagina: €500,-
 • 1/2 Pagina: €300,-
 • 1/4 Pagina: €175,-
 • 1/8 Pagina: €100,-
 • Sponsorlogo op een teampagina: €50,-

Weet je of heb je een bedrijf en wil je hier graag in adverteren, neem dan contact op met Yura van Winden via media@turnaround-capelle.nl

Stappen in het kort

 1. Jij als lid of ouders/verzorgers = Geef AVG toestemming via de link: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/Turnaround  Bekijk in het schema wat je moet invullen bij team deelnemer!
 2. Jij als lid of ouders/verzorgers = Bekijk het schema wanneer je op de foto moet.
 3. Jij als lid of ouders/verzorgers = Iedereen op de foto (=portretfoto) alle leden en alle leiding/trainers en hulpleiding!
 4. De trainer maakt zelf een groepsfoto/teamfoto in zijn eigen groesples.
 5. De trainer maakt zelf wat sfeerfoto’s van de groepsles voor op de achtergrond op de pagina.
 6. De trainer promoot het adverteren/sponsoren in het verzamelalbum. Logo op de teampagina of advertentieruimte op een pagina in het verzamelalbum.

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking en we zien jullie graag op de fotomomenten!

Bestuur TurnAround