Nieuws

Kerstfeest voor selectie van TurnAround

Jaarlijks viert de selectie van TurnAround in december een feest. Dik verdiend na de opstart van een zwaar wedstrijdseizoen. Omdat we zo’n grote selectie hebben moeten we dit feest altijd gesplitst vieren. Maar daar kwam nu verandering in. Diane en Peter Leenheer boden hun locatie aan in het altijd prachtige Krimpen aan de Lek. Konden de ouders ook eens ervaren hoe het voor de trainers is, om iedere keer weer zo’n wereldreis te maken.

Het duurde dan ook even voordat iedereen binnen was. Wat zagen de meiden er prachtig uit. Speciaal hun mooiste kleding uit de kast gehaald, haren in de krul, vlecht of staart en sommige waren zelfs opgemaakt. Ook Joyce had haar trainingsbroek en shirt ingeruild voor een heus kerstjurkje, met kerstmuts en boa.

Toen iedereen binnen was konden we aan de pizza’s beginnen, welke speciaal door Richell opgehaald werden bij Gino. Ze smaakten heerlijk.

Met volle buikjes was daar het traditionele dobbelsteenspel. Naast alle turnsters, Mees, Richell, Kim, Marlies, Mariëlle, Fred en Joyce was ook Carthago van de partij. Sinds enige tijd traint hij mee op de donderdag en is inmiddels one of the girls (alleen zijn tutu ontbreekt). In het eerste deel hebben we 4 groepen gevormd welke op leeftijd ingedeeld waren. Er werd gegierd, gegild, met de dobbelsteen gegooid totdat alle kadootjes uitgepakt waren.

Nadat we hier klaar mee waren, mocht iedereen hun eigen kadootjes verzamelen, werden er 3 nieuwe groepen gemaakt van alle leeftijden door elkaar. En gingen we gewoon weer verder, alleen nu waren de opdrachten wat moeilijker. Ook hier kon de pret niet op.

Na een half uur werd het sein: Stoppen gegeven. De kadootjes welke voor je lagen mochten gehouden worden. Snel nog wat gedronken en gesnackt om daarna helemaal los te gaan op de dansvloer.

En of er los gegaan werd! Leeftijd maakte niet uit. Iedereen danste met elkaar en hoe later op de avond hoe gezelliger het werd. Er werd met elkaar gezongen. Nooit geweten dat er binnen TurnAround zoveel zangtalent was en nooit geweten dat er turnsters zijn die denken dat ze kunnen zingen, dit uit volle borst probeerden en ondanks de vele verzoeken om hier vooral mee te stoppen toch door bleven gaan.Waren ze maar in het turnen zo volhardend.

Isa bedacht ook nog even een nieuwe traditie: het koppel van het jaar. Met 1 turner in ons midden is er geen keus maar wie werd dan de vrouwelijke tegenhanger? Ook die keuze was niet moeilijk. Carthago en Jaylin houden beiden van MacDonalds en na de training gaan ze daar dan ook wel eens langs tot grote jaloezie van de overige meiden. Het koppel werd dus uiteindelijk Carthago en Jaylin. Ze twijfelden even maar namen het zo sportief op dat we even een schuifelmomentje kregen. Top gedaan!

Van Isa wel een beetje dom, want Carthago en Jaylin hebben een jaar lang de tijd om een tegenactie te verzinnen. Leiding helpt graag mee!

Aan het einde van de avond werden de ouders ook nog uitgenodigd om samen met ons gezellig een drankje te drinken als afsluiting van een fantastisch feest op een uitermate schitterende lokatie.

Peter en Diane Leenheer super bedankt dat jullie deze geweldige avond mogelijk gemaakt hebben.

De selectieleiding