Lesaanbod

Beweegdiploma

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Veel beweegplezier!

Rhönradturnen

Rhönradturnen is voor de meeste mensen een wat onbekendere sport, maar wordt fanatiek beoefend binnen TurnAround! De groepen bestaan uit jongens en meiden tussen de 8 en 22 jaar oud. Wel moet je minstens 1,40 m zijn om in het kleinste rhönrad te passen.

Turnen

TurnAround biedt kleuters, turnen voor jongens en meisjes, ouder & kind gym, turnen voor dames en conditiegym. Plezier in de turnsport staat bij onze vereniging centraal. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainsters en trainsters.

Selectie

De selectiegroep van TurnAround is een gezellige en hardwerkende groep meiden in de leeftijd van 5 tot 29 jaar oud. TurnAround doet goed mee op regionaal en landelijk niveau! Omdat dit een selectiegroep betreft, is het alleen mogelijk om na overleg en doorsturen vanuit de recreatiegroepen een proeftraining te volgen.

Proefles volgen

Wil je een keer een proefles volgen? Je mag altijd kosteloos een proefles komen volgen. Kijk bij ons lesaanbod om te zien welke locatie voor u het beste uitkomt. U kunt zonder dat vooraf te melden naar de desbetreffende les gaan en twee gratis proeflessen volgen. Het kan wel zijn dat de les vol zit en dat er een wachtlijst is. Informeer hiernaar bij de desbetreffende trainster, zij kunnen u hier over informeren.

Laden

Trainers

Locaties

Share This