Lesaanbod

kleuren turnen

Kleuren Turnen

Kleuren Turnen bestaat uit drie aspecten. Het eerste is een Lesstructuur die is gebaseerd op de kleuren van de regenboog en de leden verdeelt op basis van hun fysieke en mentale vaardigheden. Net als bij bijvoorbeeld voetbal of judo!

nijntjes-BeweegABC

Nijntje Beweegdiploma

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Veel beweegplezier!

TurnAround Recreatie

Turnen

TurnAround biedt kleuters, turnen voor jongens en meisjes, ouder & kind gym, turnen voor dames en conditiegym. Plezier in de turnsport staat bij onze vereniging centraal. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainsters en trainsters.

Rhönradturnen

TurnAround Rohnradturnen

Rhönradturnen is voor de meeste mensen een wat onbekendere sport, maar wordt fanatiek beoefend binnen TurnAround! De groepen bestaan uit jongens en meiden tussen de 8 en 22 jaar oud. Wel moet je minstens 1,40 m zijn om in het kleinste rhönrad te passen.

Selectie

De selectiegroep van TurnAround is een gezellige en hardwerkende groep meiden in de leeftijd van 5 tot 29 jaar oud. TurnAround doet goed mee op regionaal en landelijk niveau! Omdat dit een selectiegroep betreft, is het alleen mogelijk om na overleg en doorsturen vanuit de recreatiegroepen een proeftraining te volgen.

TurnAround Selectie

Share This