KNGU_Online_Keurmerk

TurnAround heeft het officiële keurmerk verkregen om lessen aan te bieden om het beweegdiploma te halen.

Er wordt in Nederland te weinig bewogen, zeker door peuters en kleuters. En dat terwijl het juist op jonge leeftijd van wezenlijk belang is om goed te leren bewegen om problemen op latere leeftijd te voorkomen, blijkt uit onderzoek. Ook is duidelijk geworden dat goed bewegen voorwaarde is om goed te kunnen leren op school!

Wij bieden lessen aan om het beweegdiploma te halen. Naast het zwemdiploma wordt namelijk ook een landelijk beweegdiploma ingevoerd. De peuter of kleuter krijgt les in hele brede beweegvormen, die de basis van vrijwel alle sporten vormen (dus niet alleen voor gymnastiek en turnen!). Wij hebben als vereniging de primeur: wij hebben het keurmerk ontvangen en mogen de aanbieder zijn in Capelle aan den IJssel. Daarvoor hebben wij leiding opgeleid om de lessen te kunnen geven.

De lessen worden gegeven volgens de landelijke professionele lesmethode. De leiding toetst binnen haar les aan het einde van een cyclus welke kinderen de oefenstof beheersen om te kunnen ‘afgymmen’. Dan volgt een plechtige afgymles, waarna de kinderen een officieel Beweegdiploma ontvangen.

Ben je tussen de 2 en 4 jaar, kom met mama, papa of oppas naar de ouder & kind gym en haal samen het diploma! De les voor de ouder & kind gym met het beweegdiploma zal plaatsvinden op woensdagochtend of vrijdagochtend. Peuters/kleuters kunnen eventueel voor het tweede en laatste beweegdiploma doorgaan. Meld je aan voor een proefles en doe gezellig mee!

Proefles volgen? Je bent van harte welkom! Voor het Kleuters gym en/of Nijntje beweegdiploma kan er -zonder dat vooraf te melden- 2 gratis proeflessen gevolgd worden. Zie het lesrooster:

Lesrooster Kleuters gym & Nijntje beweegdiploma

GymzaalLesdagLestijdVoor wieTrain(st)er
Dorus Rijkersrede 7Zondag15:00-16:002-5 jaar
Peuter/kleutergym
Femke Hendriks
Rivium 1e straat 52Woensdag09:30-10:151,5 - 4 jaar
Ouder & kind gym
(Nijntje beweegdiploma)
Marlies Addicks
Rivium 1e straat 52Vrijdag09:30-10:151,5 - 4 jaar
Ouder en kindgym
(Nijntje beweegdiploma)
Marlies Addicks

Sfeerbeelden Nijntje Beweegdiploma