Beweegdiploma

TurnAround heeft het officiële keurmerk verkregen om lessen aan te bieden om het beweegdiploma te halen.

Er wordt in Nederland te weinig bewogen, zeker door peuters en kleuters. En dat terwijl het juist op jonge leeftijd van wezenlijk belang is om goed te leren bewegen om problemen op latere leeftijd te voorkomen, blijkt uit onderzoek. Ook is duidelijk geworden dat goed bewegen voorwaarde is om goed te kunnen leren op school!

Wij bieden lessen aan om het beweegdiploma te halen. Naast het zwemdiploma wordt namelijk ook een landelijk beweegdiploma ingevoerd. De peuter of kleuter krijgt les in hele brede beweegvormen, die de basis van vrijwel alle sporten vormen (dus niet alleen voor gymnastiek en turnen!). Wij hebben als vereniging de primeur: wij hebben het keurmerk ontvangen en mogen de aanbieder zijn in Capelle aan den IJssel. Daarvoor hebben wij leiding opgeleid om de lessen te kunnen geven.

De lessen worden gegeven volgens de landelijke professionele lesmethode. De leiding toetst binnen haar les aan het einde van een cyclus welke kinderen de oefenstof beheersen om te kunnen ‘afgymmen’. Dan volgt een plechtige afgymles, waarna de kinderen een officieel Beweegdiploma ontvangen.

Ben je tussen de 2 en 4 jaar, kom met mama, papa of oppas naar de ouder & kind gym en haal samen het diploma! De les voor de ouder & kind gym met het beweegdiploma zal plaatsvinden op woensdagochtend of vrijdagochtend. Peuters/kleuters kunnen eventueel voor het tweede en laatste beweegdiploma doorgaan. Deze lessen met beweegdiploma worden gegeven op maandagmiddag of woensdagmiddag.

Kijk voor tijden en locatie verder op de site. Kom gerust een keer langs en doe gezellig mee!
Heeft u een vraag? Vul dan ons contact formulier in.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg TurnAround op Facebook

Share This