Kleuters

Rollen, klauteren, springen en duikelen: kleuters doen niets liever! Bij de kleutergym van TurnAround worden kleuters gestimuleerd om op een veilige en leuke manier te bewegen. Niet alleen biedt kleutergym een goede basis als uw kind later wil gaan turnen, maar ook wordt de motorische ontwikkeling gestimuleerd wat van pas kan komen in alle sporten. Al vanaf 2,5 jaar kan uw kleuter terecht bij onze kleutergym groepen!

Turnen jongens/meisjes

De meisjes- en jongensgroepen van TurnAround zijn vanaf ongeveer 6 jaar. Er wordt tijdens de lessen gewerkt met allerlei spring- en turntoestellen en iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Er wordt veel aandacht besteed aan alle (basis) bewegingsvormen zoals bijvoorbeeld balanceren, zwaaien en springen. De lessen bieden een leuke afwisseling van serieus sporten, plezier maken en energie kwijt kunnen.

Ouder & Kind gym

Voor jongens en meisjes van 1,5 tot 4 jaar. Gezellig samen met mama, papa of oppas op een veilige en speelse manier spelen in een echte turnzaal. De peuters krijgen spelenderwijs allerlei bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen; klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen, rollen maar ook bewegen op muziek.

Turnen dames

TurnAround is voor jong en oud! Zo hebben wij ook een groep dames in de leeftijd van 18 – 55 jaar die turnen op turntoestellen. In deze groep trainen onder andere een aantal trainsters van de vereniging en oud-selectieleden. Iedereen is welkom, niemand is te oud voor turnen!

Conditiegym

Naast conditietraining en spierversterkende oefeningen wordt er bij de conditiegym ook lekker bewogen op muziek. Sommige conditiegroepen maken daarnaast ook nog gebruik van toestellen. De lessen worden altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Deze varieert van 40 tot 80 jaar.