rohnrad turnen
Rhönradturnen

Martine van den Boogaard voor het Rohnradturnen naar de World Cup in Akita in Japan

Mijn naam is Martine van den Boogaard en ik doe aan Rhönradturnen. Al bijna 20 jaar doe ik met veel plezier deze prachtige sport en heb ik vele mooie prestaties neergezet. Zo ben ik de huidige Nederlands Kampioene en heb ik al aan 7 wereldkampioenschappen deelgenomen. Individueel haalde ik dit jaar de rechtuitfinale en ook met het team haalden we de finale. Het Nederlands Team mag dit jaar deelnemen aan de World Cup in Akita in Japan. Op basis van eerdere prestaties ben ik geselecteerd voor het team van de beste 4 Nederlandse turnsters! Het is de eerste internationale wedstrijd die georganiseerd wordt in Japan. De kosten van deze reis (reis / eten&drinken / hotel ed) komen helaas volledig voor eigen rekening. Om dit te bekostigen ben ik op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan deze reis. Wil jij me helpen mijn droom te verwezenlijken? Elke bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom en brengen me een stapje dichterbij Japan! Bekijk de crowdfunding actie: Sponsor mij naar Japan!

Alvast bedankt Martine van den Boogaard

Voor meer informatie en contact bekijk mijn website.