NK turnen TurnAround
Selectie turnen

Nederlands Kampioen turnen goud voor Anastasia Kobson en zilver voor Merel Homan

Nederlands Kampioen Anastasia Kobson.
Met haar turnmaatjes in de categorie Pupil 2 N3  Julia Daniels, Larissa Vroom en Faith Adriaan stond zij op 18 mei op het NK in Vianen. Vorig seizoen viel zij vaak net buiten de prijzen en werd door haar maatjes verslagen. Door kei en keihard werken staat zij dik verdiend op het hoogste podium. Julia Daniels is 13e, Larissa Vroom 29e en Faith Adriaan 35e van Nederland geworden.

Merel Homan 2e NK en naar Ahoy
Ook Jayda Aubel (Jeugd2 3e div), Loes Platzbeecker (Jeugd 1 N4) en Merel Homan (3e divisie senior) stonden toch maar mooi op dit NK. De spanning was om te snijden en daardoor werden er hier en daar wat foutjes gemaakt. Maar ondanks wat foutjes werd Merel gewoon 2e. Naast haar zilveren medaille voor haar de uitnodiging om op 23 juni in Ahoy te turnen. Hoe leuk is dat! Jayda Aubel (Jeugd2 3e div) is 26e en Loes Platzbeecker (Jeugd 1 N4) is 9e van Nederland geworden.

NK Toestelfinale
Maar dan zijn we er nog niet, want op 19 mei was er de toestelfinale waaraan TurnAround met een aantal turnsters vertegenwoordigd was. Ook hier GOUD op Vloer en Sprong en BRONS op Brug en Balk voor Anastasia Kobson (Pupil 2 N3). Zij grossierde dit weekend in totaal maar liefst 5 medailles bij elkaar! Ook GOUD op Sprong voor Loes Platzbeecker (Jeugd 1 N4). Ook alle andere turnsters van TurnAround hebben goed geturnd op de Toestelfinales, en hebben maar mooi op het NK gestaan.

Bekijk alle wedstrijd uitslagen op Wedstrijden KNGU.

NK turnen TurnAround
NK turnen TurnAround
Nederlands Kampioen Anastasia Kobson (Pupil 2 N3)

Nederlands Kampioen Anastasia Kobson (Pupil 2 N3) + medailles toestelfinales
NK turnen TurnAroundGOUD op Sprong voor Loes Platzbeecker (Jeugd 1 N4)
NK turnen TurnAround
NK turnen TurnAround
Merel Homan 2e NK
NK turnen TurnAround
Blije TurnAround trainers