Riviumcup 2020q
Selectie turnen

Nieuwjaars Riviumcup 2020 een succesvol feestje!

Op 4 januari 2020 was het weer zover: de jaarlijkse Nieuwjaars Riviumcup 2020! Een door TurnAround georganiseerde wedstrijd waar iedereen naar uitkijkt.

Om het nieuwe jaar goed en gezellig te beginnen luidden wij het seizoen in met een koppelwedstrijd. Na een loting ontstonden er koppels of soms trio’s van alle verenigingen door elkaar die met elkaar hun wedstrijd turnden.

Leuk om te zien dat alle turnsters elkaar aanmoedigden van welke vereniging ze ook waren. Het maakt niet uit van welke vereniging je bent want met elkaar genieten van de sport is het allerleukst!

Dit jaar was er ook een mogelijkheid om op je beste toestel een joker in te zetten. Dit zorgde voor hele leuke en verrassende uitslagen. We hebben vooral veel stralende gezichten gezien!

Ondanks dat de wedstrijd van 8:15 tot 21:30 duurde was het voor de leiding en de juryleden ook een feestje. Er is bijgekletst, heerlijk gegeten (bedankt Max, en de dames van de catering) maar bovenal heel veel gelachen en plezier gemaakt!

Wij bedanken bij deze GVL, NGV, Advendo, DOS Vianen, 2 turn, De Turnkring, juryleden en alle vrijwilligers die deze dag tot een feestje hebben gemaakt!

Op naar de komende weekenden waar we elkaar weer bijna ieder weekend gaan zien, zullen we deze gezelligheid dan daar ook voort zetten?