Nijntje beweegdiploma
Nijntje Beweegdiploma

Nijntje Beweegdiploma’s uitgereikt door TurnAround

Heel veel blije en trotse snoetjes waren er afgelopen zaterdag, 2 maart 2019, te zien in Capelle aan den IJssel. De kinderen kregen hun Nijntje Beweegdiploma tijdens een het beweegfeestje van TurnAround.

De peuters en kleuters hebben goed geoefend tijdens de lessen van het Nijntje Beweegdiploma. Ze konden naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen kwamen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Tijdens het beweegfeestje kregen vele kinderen hun felbegeerde Nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar ze allemaal mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en ze een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Het Nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk jonge kinderen.

Meer weten? Neem gerust contact op via secretaris@turnaround-capelle.nl.
Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.

Bekijk alle foto’s op onze Facebook pagina.
Met dank aan Milene Bezemer fotografie fotografie.