Over TurnAround

Ontstaan TurnAround

Turnvereniging TurnAround uit Capelle aan den IJssel is op 16 april 2015 tot stand gekomen door een fusie van het meer dan 100 jaar oude CGV en het in 1976 opgerichte ACTV. Deze fusie heeft plaatsgevonden omdat beide besturen twee mooie verenigingen verder tot bloei wilden brengen. Dat kon alleen door de krachten te bundelen. Met TurnAround zijn wij toekomstbestendig en zorgen wij dat ‘bewegen’ in brede zin in Capelle aan den IJssel overeind gehouden wordt. Een club om trots op te zijn!

Wat biedt TurnAround?

TurnAround is een vereniging met een zeer gevarieerd lesaanbod. Zo bieden wij kleutergym, turnen voor jongens en meisjes & conditiegym, maar hebben wij ook een meisjes selectie en een rhönradgroep die beide op landelijk niveau uitkomen. Voor meer informatie over onze lessen, kunt u bij het lesaanbod kijken. Plezier in de turnsport staat bij onze vereniging centraal. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainsters en trainsters.

Verhuur turnhal

Onze turnhal op het Rivium 1e straat 58 is ook te huur! Voor vragen en/of meer informatie kunt u terecht bij Yveth Ruigendijk: verhuur@turnaround-capelle.nl

Jeugdsport subsidie

Op de website van de gemeente Capelle kunt u zien of u in aanmerking komt voor een jeugdsport subsidie. Ook leest u hier de voorwaarden en hoe u een aanvraag kunt indienen.

Reglementen

Er zijn een aantal reglementen binnen TurnAround die hieronder te downloaden zijn door op de linken te klikken:

Voor de geïnteresseerden is hier de notulen van ALV van 26 september 2017 te vinden

Volg TurnAround op Facebook

Sponsor TurnAround

Shop online bij je favoriete winkels & Sponsor TurnAround. Meer info over Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Daphne Urlings

Daphne Urlings

Voorzitter

Joyce Hagenaar

Joyce Hagenaar

Algemeen bestuurslid

Miriam van Doorn

Miriam van Doorn

Secretaris

Jaap Valk

Jaap Valk

Algemeen bestuurslid

Audrey Wijma-Roos

Audrey Wijma-Roos

Penningmeester

Regina Hagenaar

Regina Hagenaar

Ledenadministratie

Leden

Trainster(s)

Locaties

Share This