Rivium turnhal

Ontstaan TurnAround

Turnvereniging TurnAround uit Capelle aan den IJssel is op 16 april 2015 tot stand gekomen door een fusie van het meer dan 100 jaar oude CGV en het in 1976 opgerichte ACTV. Deze fusie heeft plaatsgevonden omdat beide besturen twee mooie verenigingen verder tot bloei wilden brengen. Dat kon alleen door de krachten te bundelen. Met TurnAround zijn wij toekomstbestendig en zorgen wij dat ‘bewegen’ in brede zin in Capelle aan den IJssel overeind gehouden wordt. Een club om trots op te zijn!

Wat biedt TurnAround?

TurnAround is een vereniging met een zeer gevarieerd lesaanbod. Zo bieden wij kleutergym, turnen voor jongens en meisjes & conditiegym, maar hebben wij ook een meisjes selectie en een rhönradgroep die beide op landelijk niveau uitkomen. Voor meer informatie over onze lessen, kunt u bij het lesaanbod kijken. Plezier in de turnsport staat bij onze vereniging centraal. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainsters en trainsters.

Verhuur turnhal

Onze turnhal op het Rivium 1e straat 58 is ook te huur!
Voor vragen en/of meer informatie kunt u terecht bij Yveth Ruigendijk: verhuur@turnaround-capelle.nl

Jeugdsport subsidie

Op de website van de gemeente Capelle kunt u zien of u in aanmerking komt voor een jeugdsport subsidie. Ook leest u hier de voorwaarden en hoe u een aanvraag kunt indienen.

Reglementen

Er zijn een aantal reglementen binnen TurnAround die hieronder te downloaden zijn door op de linken te klikken:

Vertrouwenscontactpersoon
Bij een sportclub moet iedereen zich welkom voelen en met plezier kunnen sporten. Mocht u toch een niet fijn gevoel hebben of vragen hebben dan kunt u melding maken bij het bestuur of ons vertrouwenscontactpersoon Miranda van de Stadt. Meldingen kunnen (anoniem) gedaan worden door sporters, ouders en/of vrijwilligers. Meldingen die bij TurnAround binnenkomen, worden vertrouwelijk behandeld.

350 turnster(s) / 13 trainers / 7 locaties