gymzaal rubenssingel
Meisjes Kleuren turnen

Verplaatsing van de lessen in de Rubenssingel

Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Zoals u misschien al gelezen heeft in de lokale kranten, zal na de herfstvakantie de gymzaal aan de Rubenssingel gesloopt gaan worden. Dat betekent dat de lessen die in de Rubenssingel gegeven worden, verplaatst moeten worden.

Er is ervoor gekozen om dit meteen na de zomervakantie te doen, om er zeker van te zijn dat in het nieuwe seizoen de lessen zoveel mogelijk verplaatst kunnen worden naar een locatie die dicht in de buurt van de Rubenssingel ligt en de voortgang van de lessen gewaarborgd is.

In overleg met Sportief Capelle, de beheerder van de Capelse sport- en gymzalen, zullen daarom per 1 september de volgende wijzigen plaatsvinden:

  • De leden die nu les hebben op dinsdag, woensdagavond en donderdagavond zullen les gaan krijgen in de Wiekslag 3.
  • De leden die op woensdagmiddag les hebben, zullen les gaan krijgen in de Beemsterhoek 338 (de Wiekslag is dan bezet door scholen).

Wij als bestuur begrijpen dat het vervelend is voor de leden, maar wij rekenen op uw begrip en vertrouwen erop dat u ook met plezier naar de nieuwe locatie zal gaan.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende via email secretaris@turnaround-capelle.nl

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van TurnAround,

Annette Rolloos
secretaris TurnAround