Nieuws

Podium plaatsen op de wedstrijd turnen District Zuid-Holland 3e divisie

Zondag 15 december was de eerste districtswedstrijd voor de 3e divisie. In de eerste ronde zaten MIlia, Sofia en Ana (Pupil 1 N3). Voor Ana was het haar eerste wedstrijd is de N-oefenstof, en wat heeft ze het goed gedaan! Sofia had een super mooie brugoefening en haalde haar kip. En Milia zat
op vloer gewoon haar beide spagaten! Sofia en Milia werden beloond met een mooie 2e en 3 e plaats, en Ana werd 6e .

In de tweede ronde waren Leyla, Indra (Pupil 2 N3), Faith, Julia en Larissa (Jeugd 1 N4) aan de beurt. Leyla had een super mooie vloer oefening en Indra bleef staan met haar boogje op de balk. Helaas geen prijzen in deze ronde maar de meiden hebben het super gedaan!

Tot slot de laatste ronde. Hier waren Loes, Lisa (Jeugd 2 E) Jayda, Jaylin en Rohini (Junior D) Voor Loes en Lisa was het de eerste individuele wedstrijd in de keuze oefenstof, hier en daar nog kleine foutjes maar overal hele mooie oefeningen. Jayda bleef staan met haar salto op de balk en was daar super blij mee. Ook Jaylin heeft voor het eerst de salto op de balk gedaan, helaas bleef ze niet staan. Bij sprong was Rohini er klaar mee en sprong met Regina en al door de nooddeur naar buiten, was eerst even schrikken maar wat hebben we er om gelachen. Bij de prijsuitreiking werd bij Jayda de bronze medaille omgehangen.

Het was een geslaagde wedstrijd voor zowel de meiden als de leiding.