Welkom, wat leuk dat je een proefles wil volgen.

De aanmeldprocedure is als volgt:

TurnAround Lessen
Lijkt het je leuk om een bepaalde les te gaan volgen? Je mag altijd 1 GRATIS proefles volgen. Je kan een proefles aanvragen via onderstaand formulier. Bij inschrijving word je ingeschreven als PROEFLID en krijg je daarvan direct een mailbericht met daarin een bevestiging van je aanvraag. Kort daarop krijg je nog een mail waarin vermeld staat dat je als proeflesser bent ingedeeld bij de door jou gekozen les. Bij uitnodiging voor een proefles dient deze direct gevolgd te worden. Je kan dan langs gaan om de proefles te volgen. De train(st)er helpt je verder. Als je na het volgen van de gratis proefles hebt besloten dat je lid wilt worden van TurnAround, ontvang je van ons vanzelf een mail met een aanmeldlink. Bekijk hier de contributie tarieven.

Lessen met vermelding: VOL
Er zijn lessen waar de wachtlijst zo lang is dat we deze op VOL hebben gezet. Het is niet mogelijk in te schrijven op deze lessen of om op de wachtlijst van deze lessen te komen.

Indien er nog vragen zijn omtrent het inschrijven, neem dan contact op via het contact formulier (NIET voor aanmelden proefles). Wij wensen de sporter veel sportplezier!