Welkom, wat leuk dat je een proefles wil volgen.


Aanmeldprocedure

Of er een plek of een wachtlijst is op een bepaalde les kan je zien bij het Proeflesformulier > Proeflid groepskeuze. Staat de les er niet bij dan is deze niet beschikbaar i.v.m. te lange wachtlijst.

  • Lessen met vermelding WACHTLIJST dan is de les vol en kan er GÉÉN proefles gevolgd worden. Je kunt wel het proeflesformulier invullen. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst. LET OP: de wachttijd kan lang zijn, meer dan 1 jaar. Bedenk dit voordat je je inschrijft op de wachtlijst. Zodra er plek is, ontvang je een e-mail.
  • Lessen zonder vermelding WACHTLIJST vul dan het formulier helemaal in. Je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een proefles. 

Let op! Als je je inschrijft voor een proefles bij een bepaaplde les, sta die je voor die les ingeschreven en niet voor en andere. Wisselen van les dag/tijd is niet mogelijk aangezien de meeste lessen vol zitten.

Proefles volgen

Aanvragen van proeflessen gebeurt via het online formulier, en niet via de trainers. Bij inschrijving word je ingeschreven als PROEFLID en krijg je daarvan direct een mailbericht met daarin een bevestiging van je aanvraag. Kort daarop krijg je nog een mail waarin vermeld staat dat je als proeflesser bent ingedeeld bij de door jou gekozen les. Bij uitnodiging voor een proefles dient deze direct (op de door Turn Around aangegeven datum) gevolgd te worden. Je kan dan langs gaan om de proefles te volgen. De train(st)er helpt je verder.

Lid worden

Als je na het volgen van de gratis proefles hebt besloten dat je lid wilt worden van TurnAround, dien je z.s.m. na de proefles een e-mail te sturen naar ledenadministratie@turnaround-capelle.nl. Doe dit in ieder geval vóór de volgende les, zodat je ingeschreven staat als lid. Doe je dit niet, mag je de volgende les niet meedoen en wordt je (automatisch) uitgeschreven of ontvang je van ons een mail met een aanmeldlink (LET OP: deze e-mail kan in de spam belanden!). Reageer je niet op deze e-mail met aanmeld-link, dan wordt je binnen een paar dagen automatisch uitgeschreven als proeflid. Bekijk hier de contributie tarieven.

Indien er nog vragen zijn omtrent het inschrijven, neem dan contact op via het contact formulier (NIET voor aanmelden proefles). Wij wensen de sporter veel sportplezier!