Meisjes Kleuren turnen

Recreatieleiding (M/V) voor de Aleoeten (donderdag 18-19 uur)

Wil jij kinderen leren turnen, uitdagen en altijd een leuke training geven?

Turnvereniging TurnAround Capelle aan den IJssel, is per direct op zoek naar gemotiveerde leiding voor onze les op de Aleoeten, die met veel passie kinderen wil leren turnen, op elk niveau.

De visie van TurnAround is alle kinderen te laten turnen op zijn/haar eigen niveau, waarbij veiligheid en plezier altijd voorop staat. Daarom maakt TurnAround bij het recreatie-turnen gebruik van het systeem Kleurenturnen. waarbij het kind op zijn/haar eigen niveau turnt en uitgedaagd wordt om beter te worden. Sccesbeleving en plezier is hierbij de motivatie om verder te komen.

Met jouw ervaring en enthousiasme, geef je je trainingen volgens het Kleurenturnen, weet je elke training weer tot een feestje te maken en zie je de kinderen beter worden.

Uiteraard is er een inwerkperiode en word je ondersteund met lesmaterialen, lesvoorbeelden en veel kennis om zo goed mogelijk training te kunnen geven. Daarnaast krijg je een prima uurvergoeding en worden je opleidingen door TurnAround vergoed.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor de groep kinderen. Natuurlijk vertoon je voorbeeldgedrag en draag je de filosofie van TurnAround uit; “Kinderen leren turnen en uitdagen om beter te willen worden, altijd veilig en met veel plezier, op zijn/haar eigen niveau”.

Ben jij minimaal 18 jaar en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en heb je gymnastiekleider niveau 3 of ben je bereid deze opleiding te volgen stuur dan je motivatie naar: secretaris@turnaround-capelle.nl

We komen heel erg graag met jou in contact.