Lek & IJssel de toestelfinale
Nieuws, Selectie turnen

Resultaten TurnAround Toestelfinale rayon Lek & IJssel

Op zaterdag 7 maart 2020 vond er in rayon Lek & IJssel de toestelfinale plaats, welke georganiseerd werd door de Turnkring en TurnAround. Het was wederom een leuke wedstrijd waarbij TurnAround weer grossierde in medailles. In elke categorie stond TurnAround op het podium!

In de categorie Instap N3, Jeugd 2D en Jeugd 2E waren het respectievelijk Xiamarah Timisela, Elise Kroon en Loes Platzbeecker die op elk toestel het hoogste podium mochten betreden.

In de categorie Pupil1N3 was op Sprong het Goud voor Sofia van de Watering en het Zilver voor Milia Addicks. Op Brug, Balk en Vloer behaalde Sofia het Zilver.

Bij Jeugd1N4  was het Julia Daniels die bij Brug en Vloer het hoogste podium mocht beklimmen. Ook behaalde zij Zilver voor het onderdeel Sprong. Ook Zilveren medailles waren er voor Faith Adriaan op de toestellen Brug, Balk en Vloer.

In de categorie Pupil2N3 was bij Sprong het Zilver voor Indra Valk. Leyla Biber mocht 3 medailles in ontvangst nemen: Goud op de Brug en Brons op Balk en Vloer.

Bij de JuniorD was het Jayda Aubel die Goud scoorde bij Sprong en Vloer. Ook Goud was er voor Jaylin bij Brug en Balk, en Brons op vloer. Rohini Rijkelijkhuizen behaalde Zilver op Vloer.

Voor de SeniorB dames was het Goud voor Isa Ruigendijk op Sprong en Vloer en het Zilver op Brug. Merel Homan behaalde Zilver op Sprong, Balk en Vloer.

En in de laatste categorie Senior C was het Goud op Brug voor Britt Aldus, zij behaalde ook Zilver op Sprong. Goud op Balk voor Britt van de Stadt en Zilver op Vloer voor Laura van Weesep. 

Top prestaties, ook van de dames die net buiten de prijzen vielen!