Nieuws, Selectie turnen

Romy en Donna 1e als team en een mooie 1e en 2e individuele plek

Zaterdag 6 november 2021 kon het eindelijk weer; een wedstrijd turnen!
Romy en Donna werden bij hun eerste Tuco in Hoogvliet 1e en 2e.

Romy en Donna hadden hun eerste wedstrijd van Rayon Zuid in Hoogvliet. Het was allemaal wel weer heel erg wennen en spannend. Voor deze meiden helemaal, want het was voor hun ook de eerste keer dat ze uitkomen in de keuze oefenstof. Ook was het nieuw dat iedereen als team mee deed. Samen met 2 turnsters van gv Barendrecht vormden ze een team. Na even aftasten was het ijs al gauw gebroken en kon de wedstrijd beginnen. 

Het is altijd fijn om als eerste toestel met Sprong te beginnen. Romy en Donna hebben 2 goede sprongen laten zien. Daarna op naar de Brug. Was spannend want beide dames  wilden heel graag dat de pendelkip zou lukken. Bij het inturnen lukte dit bij beiden Alleen haalde Donna het tijdens de wedstrijd net niet. Maar verder was het een super vlot lopende oefening. Daarna het “ergste” toestel de Balk. Wat hebben ze daar strak op geturnd. Kon dus helemaal niks merken van de zenuwen. Als laatste toestel de vrije oefening. Deze turnden ze op een airtrack. Was even wennen, maar het sprong heerlijk. Dat was ook goed te zien. Ze straalden helemaal toen ze hun vrije oefening deden. 

Na afloop was het afwachten samen met hun teamgenoten voor de prijsuitreiking. Nou dat was een mooie afsluiting van de wedstrijd want als team hadden ze de eerste plaats behaald. Daarna volgde ook nog een individuele prijsuitreiking en daar was als klap op de vuurpijl Donna 2e en Romy 1e in hun leeftijdscategorie.