Sponsors

Sponsorkliks TurnAround

Sponsorkliks

Het voor iedereen die TurnAround een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren. Hoe? Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar Sponsor Kliks. Of klik op de banner van Sponsor Kliks op de website. Er verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert TurnAround een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Het enige dat je hoeft te doen is dan via de Sponsor Kliks bestellingen te doen, die je normaliter ook zou doen. Het enige verschil is dat je hiermee de TurnAround sponsort, doordat er een percentage van de bestelling aan TurnAround wordt overgemaakt. Stel bijvoorbeeld dat je je zomervakantie op deze manier boekt, levert dat de club tot wel honderden euro’s commissie op!


Sponsoren TurnAround

TurnAround-sponsor-Jansen Fritsen
TurnAround-sponsor-BTol
TurnAround-sponsor-NoortendeVries
TurnAround-sponsor-Artistic Wall Design
TurnAround-sponsor-Marcel Cloo productions
TurnAround-sponsor-Milene Bezemer
TurnAround-sponsor-Koos Rook
TurnAround-sponsor-Vandevrande
TurnAround-sponsor-AD International
TurnAround-sponsor-Drukkerij Teeuwen

Sponsor mogelijkheden

De Nederlandse turnsport geniet de laatste jaren van een enorm positieve uitstraling, onder meer dankzij de successen van Epke Zonderland en Sanne Wevers. Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich kan profileren. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

We zijn hiervoor dan ook altijd op zoek naar mensen en ondernemingen die ons willen steunen. Er zijn verschillende sponsor mogelijkheden, je kan bijvoorbeeld hoofdsponsor of topsponsor worden. Je kan ook eenmalig een door bedrag doneren of donateur worden en ons periodiek steunen met een mooi bedrag.

Sponsor informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om TurnAround te ondersteunen, neem dan contact op met de sponsorcommissie via onderstaand formulier.

Share This