Meisjes Kleuren turnen

TurnAround geeft een demo tijdens Fit & Zo op Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel

Op zaterdag 2 maart werd er op de Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel het Event Fit & zo gehouden.

Een aantal sportverenigingen was uitgenodigd om hier een stand te bemannen en een demo te geven.TurnAround vond het erg leuk om hier aan mee te doen en samen met een aantal turnsters van de recreatie een demo te geven. Om 11.00 uur waren de eerste mensen van TurnAround aanwezig om de stand op te bouwen en om folders uitdelen om TurnAround te promoten.

Ook hadden we een sponsoractie verzonnen om geld in te zamelen voor materialen voor TurnAround. De succesvolle sponsoractie bestond uit de verkoop van paaseitjes, waarbij we bij de verkoop veel hulp kregen van leiding en leden van TurnAround.

Om 15.00 uur waren onze turnsters aan de beurt om te laten zien wat ze konden. Fé en Isa hebben samen met de turnsters een hele leuk demo gegeven. De turnsters waren wel een beetje zenuwachtig, want er stonden toch best een hoop mensen te kijken. Na een half uurtje mochten de kinderen die aan het kijken waren ook even meedoen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Om 16.00 uur was het tijd om de matjes en AirTrack weer op te ruimen. 

Al met al was het een hele gezellige dag. Iedereen bedankt voor zijn hulp, maar is het bijzonder; Noor, Viv, Iris, Noor, Ellize, Guusje en Isabella. Jullie hebben fantastisch geturnd. Heel erg bedankt voor jullie deelname aan de demo.