Selectie turnen

Goud en brons op de 2de districtswedstrijd 19 januari voor TurnAround

Zondag 19 januari was de 2e districtswedstrijd in Den Haag. We begonnen de dag vroeg met Joëlle en Xiamarah (Instap N3). De meiden hadden een goede wedstrijd. Ze hebben zelfs een reep chocolade van juf Richell verdiend omdat ze op de balk bleven staan. Bij de prijsuitreiking was het spannend. Wat zou deze keer de uitslag zijn? Dit keer hadden de meiden van plaats gewisseld! Xiamarah kreeg een mooie bronze medaille en Joëlle kreeg het goud omgehangen.

In de tweede ronde was Elise (Jeugd 2 e divisie) aan de beurt. Bij haar eerste toestel balk bleef ze staan. Heel de zaal wist dit, want na het uitstrekken kwam er een keiharde YESSS en rende ze blij naar de leiding toe. De rest van de wedstrijd liep ook soepel. Ook Elise heeft een reep chocolade verdient, want ze had haar reusje bij brug gehaald! Voor Elise helaas geen podiumplek maar wel een mooie 7 e plaats, en daar was ze super blij mee.

In de vierde ronde waren Merel en Isa (Senior 2 e divisie) aan de beurt. Ze begonnen bij sprong. Alle twee behaalde ze een super cijfer voor hun sprong! De wedstrijd begon dus goed. Ook de andere toestellen verliepen soepel voor de meiden. De prijsuitreiking was spannend. Ze wilde zo hoog mogelijk eindigen om zoveel kans te maken op plaatsing voor de ¼ finale. Isa werd 5e en Merel 7e , dus een hele verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. Ook Isa en Merel waren blij met hun resultaten.