Meisjes Kleuren turnen, TurnAround vereniging

TurnAround Pyjamaparty 2024

10 februari 2024 was de pyjamaparty van TurnAround er weer. Er waren 75 turnsters aangemeld. Om 17.00 uur kwam de eerste leiding om de zaal op te bouwen. Koos Rook Financiële Diensten/RegioBank Krimpen aan den IJssel, had voor hulp bij de organisatie en toezicht 2 dames beschikbaar gesteld, waarvoor onze dank.

 Met elkaar werden er 7 toestellen klaargezet  om met de meiden te gaan turnen. Er was een lange mat, gelijke brug, enkele brug, trampoline, wandrek, banken en diepspringen. Daarnaast was er ook tijd voor wat gezonde snacks. Om 18.30 uur stonden de eerste turnster al te trappelen voor de deur. Snel alle namen controleren en toen de zaal in.

Eerst natuurlijk een warming-up en daarna aan de slag. De meiden waren allemaal heel enthousiast. Na een uurtje turnen even wat drinken en toen nog een spelletje gespeeld. Vervolgens was het tijd om je pyjama aan te trekken en had de leiding tijd om de zaal weer om te bouwen voor de film. De hele gymzaal lag vol met zachte matjes en de meiden konden zich lekker installeren met hun kussens, dekentjes en knuffels. Ze kregen allemaal lekker chips en iets te drinken en toen kon de film beginnen. Dit jaar was het thema safari en keken we de film Madagascar. Halverwege de film nog even een plaspauze en tijd voor een zakje snoep. Om 22.30 was de film afgelopen en werden de meiden weer opgehaald. De leiding en de delegatie van de RegioBank mocht nog even aan de slag, want de gehele zaal moest weer aankant gemaakt worden. Om 23.00 uur kon ook de leiding de deur dichttrekken en kunnen we terug kijken op een ontzettend leuke avond met heel veel blije maar vermoeide gezichtjes.