TurnAround Scoutingdag
Nieuws, Selectie turnen

TurnAround Scoutingdag 2022. TurnAround is op zoek naar turntalent.

​TurnAround is op zoek naar ‘aankomende’ turntalenten in de leeftijd 6 tot en met 9 jaar. Ben je heel sterk, lenig, gedreven, gemotiveerd en op zoek naar meer uitdaging? Dan zijn we op zoek naar JOU! Dus kom dan naar onze TurnAround Scoutingdag! (de scoutingdag is gratis)

  • Voor wie: meisjes geboren in 2014/2015/2016
  • Locatie: Turnhal TurnAround, Rivium 1e straat 52-58, 2909 LE Capelle aan den IJssel
  • Datum: vrijdag 17 juni 2021
  • Tijd: aanvang 16.15 uur. Start 16.30 uur tot 18.00 uur
  • Aanmelden (verplicht): tot en met 10 juni 2021
  • Ouders mogen niet in de turnhal tijdens de scoutingdag

Wat is de TurnAround Scoutingdag?
Tijdens de  TurnAround Scoutingdag mag je gedurende ongeveer 1,5 uur laten zien wat je kunt. In de hal staan goede turntoestellen, een geweldige springvloer, veel zachte matten, een blokkenkuil en trampolines waar de jonge turnster allerlei turntrucjes kunnen laten zien. De aanwezige trainers bepalen met elkaar of je geschikt bent voor de selectie.

Wat is de TurnAround selectie?
De selectiegroep van TurnAround is een gezellige en hardwerkende groep meiden in de leeftijd van 5 tot 29 jaar oud. De meiden komen uit in verschillende niveaus, TurnAround doet goed mee op regionaal en landelijk niveau!

Na de TurnAround Scoutingdag…
Binnen 2 weken na de TurnAround scoutingdag hoor je of je tot de selectie toegelaten wordt. Er volgt dan een proefperiode.  De exacte trainingsdagen bij de selectie worden pas in het nieuwe seizoen definitief bekend gemaakt, maar hou er rekening mee dat de trainingsuren op maandag en/of vrijdag van 15.45 tot 18.45 uur zullen zijn. 

Lijkt het je leuk om goed te worden in turnen, nieuwe vriendinnen maken, turnen met plezier en meedoen aan een wedstrijdje?
Geef je dan op voor de TurnAround Scoutingdag: