TurnAround-start
TurnAround vereniging

TurnAround Start 15 Maart

Het laatste jaar is er voor TurnAround als vereniging, onze leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers veel veranderd. Waar we hoopten op een mooi sportief jaar, werd dat verstoord door Corona. Sinds 15 december zitten we in een lockdown, die voor o.a. onze vereniging is verlengd tot en met eind maart. 

De maand januari, februari en half maart 2021 zijn i.v.m. de lockdown niet geïncasseerd. De kosten voor ons als vereniging lopen helaas wel door. Voor elk verenigingslid dragen wij bondscontributie af aan de KNGU. Hierdoor vallen de leden onder de bondsverzekering. Ook lopen onze andere vaste lasten door.

15 Maart starten

We gaan vanaf 15 maart weer starten. Dit zal zijn met online/digitale lessen en waar mogelijk en toegestaan, buitenlessen. 

Recreatie

Voor de recreatie geldt dat ze het lesrooster kunnen volgen dat nu ook van kracht is. Als een les op een ander (online) tijdstip of buitenlocatie wordt gegeven, dan wordt dat gecommuniceerd door je trainer via de groeps WhatsApp. 

Aangezien online en buiten lessen anders zijn dan de echte lessen in de sporthal, is er een aangepaste contributie. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal uur dat per maand getraind wordt. Voor de recreatie is de contributie €10 euro per maand. Dit geldt voor de volgende groepen:

  • Meisjes kleuren turnen
  • Jongens turnen
  • Kleuters 2,5 – 5 jaar
  • Rhönradturnen

De groepen die nog niet starten en waar we dus ook geen contributie voor innen zijn:

  • Volwassenen turnen & Conditiegym
  • Ouder en kindgym 1,5 – 4 jaar (Nijntje beweegdiploma)

Selectie

Voor de selectie geldt dat er een aangepast rooster komt met online/digitale lessen en buitenlessen. Ook zij worden hier apart over geïnformeerd. Het vaste contributie bedrag is €25 euro per maand, ongeacht het aantal uur dat er per maand getraind wordt.

Natuurlijk willen we dat de sporthallen snel weer open gaan, zodat we terug kunnen keren naar het vaste lesrooster. Voor de tussentijd bieden we deze mooie oplossing, zodat iedereen weer gezellig met zijn/haar groep kan sporten.

Bestuur TurnAround