TurnAround Talentendag
Nieuws, Selectie turnen

TurnAround Talentendag 2021. TurnAround is op zoek naar Turntalent.

​TurnAround is op zoek naar jonge talenten in de leeftijd 6 tot en met 9 jaar. Ben je heel sterk, lenig, gedreven, gemotiveerd en op zoek naar meer uitdaging? Dan zijn we op zoek naar JOU! Dus kom dan naar onze TALENTENDAG!

  • VOOR WIE: meisjes geboren in 2012/2013/2014/2015
  • WAAR: Turnhal TurnAround, Rivium 1e straat 52-58, 2909 LE Capelle aan den IJssel
  • WANNEER: 19 juni 2021
  • TIJDSTIP: maken we bekend zodra alle inschrijvingen binnen zijn. 
  • AANMELDEN (verplicht): tot en met 10 juni 2021 / GESLOTEN.

Wat is de TurnAround Talentendag? Tijdens de  TurnAround talentendag mag je gedurende ongeveer 1,5 uur laten zien wat je kunt.  De aanwezige trainers bepalen met elkaar of je geschikt bent voor de selectie.

Binnen een week na de TurnAround talentendag hoor je of je tot de selectie toegelaten wordt. Er volgt dan een proefperiode.  De exacte trainingsdagen bij de selectie worden pas in het nieuwe seizoen definitief bekend gemaakt, maar hou er rekening mee dat de trainingsuren op maandag en vrijdag van 15.45 tot 18.45 uur zullen zijn. 

Ook tijdens de TurnAround talentendag worden ouders niet in de hal toegelaten. SVP niet het parkeerterrein oprijden maar graag parkeren in de straat grenzend aan de turnhal. Eén van de trainers bevindt zich op het parkeerterrein om uw dochter op te halen. Hou alsjeblieft tijdens het halen en brengen ook rekening met de corona-maatregelen!

Mocht u nog vragen hebben vul dan ons contact formulier in.