Rivium wedstrijd
Selectie turnen

TurnAround Tuco Lek & IJssel voor de D2 en 5e divisie meiden

Op 7 december stond de eerste Tuco Lek & IJssel op het programma voor de D2 en 5e divisie meiden.

Onze dag begon met de instap D2, daar deden Gwen en Yfke aan mee. Ze lieten allebei super mooie oefeningen zien. Yfke maakte een klein foutje op balk, maar mocht samen met een ander meisje de 3e plek betreden. Gwen turnde een top wedstrijd en werd 1e met een puntenverschil van bijna 4 punten!

In de 2e ronde waren de pupillen 1 D2 aan de beurt. In deze ronde deden Diya, Olivia en Jaliyah mee. Ze lieten allemaal fantastische oefeningen zien, en ondanks een foutje van Diya en Olivia op balk kleurde het podium helemaal roze! Diya werd 1e, Olivia 2e en Jaliyah 3e.

In de 3e ronde waren de pupillen2 Thessa, Amy, Iva en Ketura en jeugd 1 D2 meiden Romi en Loïs aan de beurt. Ook in deze ronde werden er weer mooie oefeningen geturnd, maar de balk blijft toch een spannend toestel! Gelukkig vonden alle pupillen 2 dat en konden ze een val van balk wel permitteren. Uiteindelijk werd Thessa keurig 2e, gevolgd door Amy die 3e werd. Ook de jeugd 1 meiden lieten weer mooie oefeningen zien en ondanks een foutje in de vloeroefening kreeg Romy het goud en Loïs het brons omgehangen.

In de laatste ronde deden de jeugd 2 Stacey, Kaydee en Danique en senior 5e divisie meiden Jessica en Esmeralda mee. De meiden lieten weer prachtige vloeroefeningen zien en turnden prachtige brugoefeningen. Ook in deze ronde was de balk een beetje spannend. Uiteindelijk werd Stacey 2e bij de jeugd 2. En Esmeralda 3e bij de senioren.

Iedereen super goed gedaan!