turnaround
Selectie turnen

Uitslagen wedstrijdweekend 6 en 7 april met halve finale NK en plaatsing toestelfinales

Er waren weer fantastische resultaten het afgelopen weekend.

Op zaterdag 6 april togen we naar Leusden voor de halve finale NK en tevens plaatsing voor de toestelfinales. In de eerste ronde waren Anastasia en Larissa aan de beurt. Beiden komen uit in de categorie Pupil2N3. De dametjes turnden ontzettend goed. Goud voor Anastasia die met ruim 3 punten van nummer 2 won. En een mooie 4e plaats voor Larissa.

Anastasia wist zich ook voor maar liefst alle toestellen te plaatsen. Wat een geweldig resultaat!

In de 3e ronde mocht Rohini in de categorie Jr. 3e divisie uitkomen. Ook Rohini turnde geen slechte wedstrijd maar wist zich helaas niet te plaatsen voor het NK.

In de 5e ronde was het de beurt aan onze Senioren 3e divisie. De concurrentie was enorm groot en er gingen maar 5 turnsters door naar het NK. Het was enorm spannend maar helaas wist alleen Merel zich te plaatsen. Britt en Laura haalden het NK niet.

Ook zondag weer in alle vroegte naar Leusden. In de 1e ronde mocht Elise (Jeugd1N3) laten zien waar zij aan toe in staat was. Zij had een hele mooie Brugoefening waar ze 14.000 behaalde. Maar hier was de concurrentie moordend en zelfs met dit cijfer zat er voor haar geen toestelfinale in. Gelukkig plaatste zij zich wel voor het NK.

En in de 2e ronde was het Isa die de naam van TurnAround hoog moest houden. En dat deed ze! Ook zij plaatste zich voor het NK. En ze is reserve bij toestelfinale Vloer.

Naast Milia voor wie aanstaande zaterdag het NK is, staan dus ook Anastasia, Larissa, Merel, Elise en Isa op het NK.
Voor Faith, Julia, Jayda, Sydney en Loes is het nog even spannend. Aanstaande zondag 14 april turnen zij hun halve finale. Deze meiden wensen wij nog heel veel succes toe.

turnaround