Wil jij kinderen leren turnen, uitdagen en altijd een leuke training geven?

Turnvereniging TurnAround Capelle aan den IJssel,  is vanaf augustus / september 2020 op zoek naar gemotiveerde leiding, die met veel passie kinderen wil leren turnen, op elk niveau.

Met 500 leden heeft TurnAround de visie om alle kinderen te laten turnen op zijn/haar eigen niveau, waarbij veiligheid en plezier altijd voorop staat. Daarom maakt TurnAround bij het recreatie-turnen gebruik van het systeem Kleurenturnen. waarbij het kind op zijn/haar eigen niveau turnt en uitgedaagd wordt om beter te worden en de succesbeleving en plezier de motivatie is om verder te komen.

Met jouw ervaring en enthousiasme, geef je je trainingen volgens het Kleurenturnen en weet je elke training te inspireren en motiveren en zie je de kinderen beter worden.

Uiteraard is er een inwerkperiode en word je ondersteund met lesmaterialen, lesvoorbeelden en veel kennis om zo goed mogelijk training te kunnen geven. Daarnaast krijg je een prima uurvergoeding en worden je opleidingen door TurnAround vergoed.

Als trainer ben je verantwoordelijk voor de groep kinderen. Natuurlijk vertoon je voorbeeld gedrag en draag je de filosofie van TurnAround uit; “Kinderen leren turnen en uitdagen om beter te willen worden, altijd veilig en met veel plezier, op zijn/haar eigen niveau”.

Ben je minimaal 18 jaar en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en heb je gymnastiekleider niveau 3 of ben je bereid deze opleiding te volgen stuur je motivatie naar secretaris@turnaround-capelle.nl.

We komen heel erg graag met jou in contact.

Share This