TurnAround-vacature-conditiegym

Vacature trainer m/v voor Conditiegym volwassenen (1,5 uur per week)
De trainer van de groep Conditiegym volwassenen gaat met pensioen. nu zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe trainer / trainster voor deze leuke en gezellige groep Conditiegym volwassenen. De Conditiegroep bestaat uit een groep volwassen dames en heren die graag aan hun conditie willen werken.

Bij TurnAround doe je verschillende oefeningen, waarbij conditie en spierversterking centraal staan. Elke maandagavond heeft de conditiegroep les in de sportzaal aan de Maria Daneelserf te Capelle aan den IJssel van 20:30 tot 22:00 uur. 

Wie zijn wij?
Turnvereniging TurnAround is met 350 leden een van de grootste turnverenigingen uit de regio Rotterdam. Bij TurnAround vind je een breed aanbod binnen de gymsport, zoals meisjes kleuren turnen, jongens turnen, kleutergym, ouder & kindgym, het Nijntje Beweegdiploma, turnen voor dames en conditiegym. Ook wordt Rhönradturnen fanatiek beoefend binnen TurnAround! We hebben een gezellige en hardwerkende selectiegroep die goed meedoet op regionaal en landelijk niveau! Iedereen is welkom bij TurnAround. 

Heb je interesse en wil je meer informatie mail ons: secretaris@turnaround-capelle.nl
We komen heel erg graag met jou in contact.