TurnAround-vacature-selectie

Vacature trainer m/v voor Selectie turnen meiden/dames (minimaal 3 uur per week)
TurnAround Capelle is op zoek naar trainer m/v voor de selectie meiden. Kan jij als trainer m/v de selectie meiden een positieve impuls geven; de turnsters en trainers uitdagen en beter maken; tijdens wedstrijden de turnsters begeleiden op een positieve en kundige manier? Dan komen we graag met je jou in contact.

TurnAround is een gymnastiek- en turnvereniging in Capelle aan den IJssel die de beschikking heeft over een eigen volledig ingerichte turnhal. Onze selectie bestaat uit ca. 45 meisjes (onder- en bovenbouw) die trainen op rayon en landelijk niveau. Het aantal trainingsuren van de meiden varieert van 3 tot 12 uur in de week, op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Je moet ook soms in de weekenden op wedstrijddagen beschikbaar zijn om de meisjes te begeleiden. Er wordt verwacht dat je je verdiept in de wedstrijd-oefenstof. 

Wij zoeken:

  • een enthousiaste trainer m/v met ervaring (functie-eisen: KNGU-licentie niveau 3 of bereid die te halen, of ALO, CIOS of ROC-sport)
  • iemand die goed kan samenwerken, iedere training sta je met meerdere trainers in de hal
  • iemand die minimaal beschikbaar is voor 3 uur in de week. De mogelijkheid om meerdere uren les te geven is bespreekbaar. 
  • iemand die in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Wij bieden:

  • werken in een professioneel en erg gezellig team
  • lesdagen in overleg
  • vergoeding in overleg (op basis van ervaring)
  • eventueel bijscholing en/of opleiding. TurnAround investeert in de opleiding en ontwikkeling van de train(st)ers. 

Om de continuïteit nog beter te kunnen waarborgen zoeken wij uitbreiding van ons trainersteam. De voorwaarden zijn prima: Een enthousiast en ervaren trainersteam, talentvolle en enthousiaste turnsters, een prachtige, eigen turnhal en een prima vergoeding.

Heb je interesse en wil je meer informatie mail ons: secretaris@turnaround-capelle.nl.
We komen graag met jou in contact.