Wij zoeken vrijwilligers, wil jij ons helpen?

TurnAround beschikt over een groep enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn we heel erg blij mee! Ieders bijdrage, groot of klein, is belangrijk voor TurnAround. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste (ouders/verzorgers van) leden die het huidige team vrijwilligers willen komen versterken. Zelfs met een kleine tijdsinvestering (paar uur per seizoen) kan je TurnAround al enorm helpen.


Vrijwilligers voor het recreatie turnen

Coรถrdinator/aanspreekpunt recreatie; aanspreekpunt voor de recreatieleiding binnen de vereniging. Zorgen dat alle lessen en locaties via Sportief Capelle optimaal ingevuld en benut worden. Lessen, leiding / trainers, lesindeling en lesinhoud. Overige vragen van de recreatieleiding oppakken. Lees meer over Coรถrdinator recreatieleiding.

TurnAround-kleurenturnen

Vrijwilliger activiteiten; helpen met het organiseren van gezellige activiteiten, denk hierbij aan onze evenementen als slaapfeest, disco, springfestijn. Maar ook catering bij wedstrijden. foto’s en film tijdens deze evenementen.
Vaste hulpouders; voor een aantal vaste jaarlijkse activiteiten zoeken wij vaste ouders die de kar voor die activiteit willen trekken, samen met de andere vrijwilligers, bestuur en trainsters. Denk aan de Grote Clubactie.
Sponsoring, acties & inzamelingen; werven van sponsoren, opzetten van acties en inzamelingen.

Interesse? Vul onder aan de pagina het formulier in.


Vrijwilligers voor het selectie turnen / Selectie taken vrijwilligers

Wedstrijdsecretariaat selectie; het inschrijven van wedstrijden en informatie zoals bv wedstrijdschema, tijdschema en locatie verstrekken aan leiding en leden over de desbetreffende wedstrijden.

turnen supplement c

Jury leden werven; werving van nieuwe juryleden voor de selectie en behoud van de huidige is voor verenigingen TurnAround een belangrijk thema. Voor de selectie is het zelfs verplicht dat de vereniging juryleden meeneemt tijdens district en landelijke wedstrijden.

Jury opleiding volgen; We zoeken mensen die bereid zijn een jurycursus te gaan volgen via de KNGU en die tevens een paar keer per jaar (uiteraard tegen een vergoeding ) een turnwedstrijd willen jureren. Het gehele jaar starten er nieuwe cursussen voor beginnende juryleden (ervaring niet vereist. Meer over KNGU Jury opleidingen turnen volgen.

Interesse? Vul onder aan de pagina het formulier in.Word ook vrijwilliger van TurnAround!

Enthousiast geworden? Bovenstaand is slechts een greep uit de mogelijkheden. Word ook vrijwilliger van TurnAround, vul onderstaand formulier in, als je kunt helpen. In welke vorm dan ook, alle hulp is welkom ๐Ÿ™‚

    Ik wil helpen in de volgende commissie(s):