In deze bestuursfunctie ben je de spil tussen het bestuur en de recreatieleiding. Het recreatie turnen is de basis van TurnAround en als coordinator zorg jij ervoor, samen met alle train(st)ers, dat alle lessen perfect gepland worden, de inhoud van de lessen optimaal is en dat er alleen maar blije en gemotiveerde kinderen turnen.  We komen graag met je in contact als jij deze functie interessant vindt. secretaris@turnaround-capelle.nl

Wil jij ervoor zorgen dat de recreatieleiding optimaal kan functioneren en het beste uit de trainingen en de kinderen haalt? Dan is coördinator recreatieleiding de functie voor jou!

Bij TurnAround vind je een breed aanbod binnen de gymsport als meisjes kleuren turnen, jongens turnen, kleutergym, ouder & kind gym, het Nijntje Beweegdiploma, turnen voor dames en conditiegym. Ook wordt Rhönradturnen fanatiek beoefend binnen TurnAround!

TurnAround heeft de visie om alle kinderen te laten turnen op zijn/haar eigen niveau, waarbij veiligheid en plezier altijd voorop staat. Daarom maakt TurnAround bij het meisjes recreatie-turnen gebruik van het systeem Kleurenturnen. waarbij het kind op zijn/haar eigen niveau turnt en uitgedaagd wordt om beter te worden en de succesbeleving en plezier de motivatie is om verder te komen.

Met jouw inzet en enthousiasme, ben jij de regelaar die vragen, ideeën en problemen van de recreatieleiding bespreekbaar maakt en probeert op te lossen. Jij vertegenwoordigt de recreatieleiding in het bestuur. Het recreatie turnen is de basis van TurnAround en moet optimaal verlopen, jij kan er mede voor zorgen dat TurnAround blijft groeien en bloeien.

TurnAround heeft in Capelle verschillende locaties waar geturnd wordt en een van jouw taken is er voor te zorgen dat inzichtelijk blijft of de lessen en locaties optimaal benut worden en je weet ook te handelen zodat TurnAround zoveel mogelijk kinderen kan laten turnen.

Je werkt samen met een gedreven bestuur en een groep gemotiveerde trainers / trainsters, die allemaal willen dat de kinderen met veel plezier, goed leren turnen, op elk niveau.

Uiteraard word je goed ingewerkt, zodat je met veel vertrouwen en enthousiasme aan de slag kan.

Kerntaken:

  • Contact voor leiding recreatie.
  • Zorgen dat alle lessen en locaties optimaal ingevuld en benut worden.

Eigenschappen:

  • Regelaar.
  • Groot oplossend vermogen.
  • Kennis van turnen is een pre.

Belasting:

  • ± 3 uur in de week.
  • Het bestuur vergadert ± 8x per jaar.

Vergoeding:

  • Vrijwilligersvergoeding.

Ook hiervoor geldt: lijkt het je leuk, heb je vragen over deze functie of ken je iemand, neem contact op met het bestuur; secretaris@turnaround-capelle.nl