Foto 1: Ayla, Vayen Channidy en Pomme
Selectie turnen

Wedstrijd turnen 1e Tuco rayon Lek & IJssel voor onze nivo’s MB 5 en 6 en OB 6 en 7

Op zaterdag 4 november vond in Ouderkerk aan den IJssel de 1e tuco voor onze onderbouwers en middenbouwers plaats. Wat was dat spannend, zeker omdat velen de oefeningen niet uit hun hoofd kenden. We hebben de afgelopen week er dan nog even keihard aan gewerkt. Dat was goed te merken want bijna iedereen wist ineens hun oefening.

In de eerste ronde kwamen maar liefst 3 teams van TurnAround uit. Het team van Pomme, Channidy, Vayen en Ayla (Naïa was helaas ziek) begon op Sprong. Hele mooie salto’s tot stand gezien. Ook hun Brug was keurig. Bij Balk viel iedereen met de radslag en op dit toestel moet nog wel heel hard getraind worden. Op Vloer was weinig aan te merken. De meiden sloten de wedstrijd af met een mooie gouden medaille.

Dan het OB 7 team 1, hierin zitten Julissa, Romee, Olivia, Roos, Delilah en Ivy. In OB 7 team 2 zitten Sara, Lina, Celine, Evi, Jaylinn en Mia. Ook deze meiden hebben het fantastisch gedaan! Voor een aantal deze meiden was het zelfs de eerste wedstrijd ooit en ze vonden het dus super spannend. Ze hebben mooie dingen laten zien, zoals onder andere de koprol op de balk. Wel moeten we nog even hard trainen voor de brug en een aantal moeten de oefeningen echt nog even goed leren. OB 7 team 1 won uiteindelijk een mooie zilveren medaille en OB 7 team 2 won een mooie gouden medaille.

In de 2e ronde traden Jovelly, Kizzy, Rose en Emily aan. En in de 3e ronde was het de beurt aan Bo, Eliza, Elvira en Zinaï. Ook dit team liet zien waarvoor er hard getraind was. Mooie oefeningen maar ook toch nog wat verbeterpunten. Beide teams stonden ook op het hoogste podium.

We kunnen weer terugkijken op een mooie wedstrijddag.