Rohrad crowdfunding
Rhönradturnen

WK Rhönrad 2024 in Nederland

Voor het eerst sinds 1995 zal het WK Rhönrad 2024 in Nederland worden georganiseerd. Op dit fantastische evenement komen de beste Rhönrad-atleten uit de hele wereld samen om te strijden om de titel. Hoe leuk is dat!

Voor de organisatie van dit fantastische evenement is de stichting Wheelgymnastics Events NL. in het leven geroepen. De nationale bond verleent geen steun, dus is de stichting volledig afhankelijk van jullie hulp. Dus om het WK tot een groot succes te maken is er nog hulp nodig.

Willen jullie daarom deze flyer, waarop een QR code staat, bekijken. Deze code verwijst naar de crowdfundpagina van de stichting, waar jullie een donatie kunnen doen om het WK Rhönrad 2024 mogelijk te maken. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van onschatbare waarde en worden zeer gewaardeerd.

Willen jullie deze flyer ook delen met vrienden, familie en collega’s. Zo kan er een breed publiek bereikt worden en nog meer mensen betrekken bij dit unieke sportevenement.

Laten we samen laten zien wat Nederland te bieden heeft op het gebied van Rhönrad en laten we dit WK tot een onvergetelijke ervaring maken voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Dank jullie wel voor jullie steun en bijdrage. Samen kunnen we het WK Rhönrad 2024 tot een groot succes maken!

Rohrad crowdfunding